top of page

Vårt team, din vision - tillsammans skapar vi magi.

Vilka är Royal Kakel AB?

Välkommen till Royal Kakel i Malmö - din partner för högkvalitativ plattsättning. Vi är specialiserade på exklusiva kakeltjänster för kök, badrum, golv och storskaliga projekt, både för privat- och företagskunder. Med vår djupa branscherfarenhet strävar vi efter att leverera enastående resultat.

Som företag anser vi att kvalitetskakel utgör grunden för vackra och funktionella utrymmen. Vårt expertteam är dedikerat till att erbjuda ett brett spektrum av plattsättningslösningar, från installation till reparation och underhåll. Vi arbetar med olika material som keramik, porslin, marmor och natursten för att säkerställa skräddarsydda lösningar för varje kund.

Förutom inomhusplattsättning erbjuder vi även utomhuslösningar med klinker för uteplatser, gångvägar och andra exteriöra ytor. Med lång erfarenhet garanterar vi att ditt utomhusområde både ser vackert ut och fungerar felfritt.

Vi på Royal Kakel är stolta över vår dedikation till kvalitet, professionalism och kundnöjdhet. Vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar genom enastående service och resultat.

Klinker badrum
Kakel Malmö

Hur fungerar det att anlita Royal?

OFFERTFÖRFRÅGAN

Processen inleds genom att fylla i offertformuläret där ni gör er första kontakt med oss. Därefter återkopplar vi och genomför en besök på er projektplats. Varje projekt karakteriseras av sina specifika egenskaper

KALKYL 

Våra kalkylatorer utför en noggrann beräkning av projektet, inklusive kostnader för material, arbetskraftstimmar med mera. Därefter sammanställer vi en prisoffert som ni kommer att få ta del av.

START 

Som kund åtnjuter ni rätten att antingen godkänna eller avstå från offerten. Vid godkännande kommer vi att genomgå en tidsplan och andra nödvändiga detaljer för att påbörja ert projekt.

Våra värdegrunder

Kunskap

Vårt bolag besitter en gedigen kunskap inom platssättningstjänster, byggd på lång erfarenhet och omfattande marknadsanalys. Vi förstår varje klients unika behov och levererar skräddarsydda lösningar som är förankrade i djupgående branschkunskap.

Kreativitet

Vi omfamnar kreativitet som en grundsten i vårt arbete. Genom innovativa idéer skapar vi imponerande plattsättningar som överträffar våra kunders förväntningar och ger varumärken en minnesvärd närvaro på marknaden.

Flexibilitet

Vår flexibilitet är nyckeln till att möta kunders krav. Oavsett projektets omfattning eller komplexitet anpassar vi oss smidigt för att säkerställa framgång. Vi är dedikerade till att leverera exceptionella resultat genom att vara flexibla och redo att möta varje unikt uppdrag.

bottom of page