top of page

Plattsättning 

Royal Kakel AB är experter inom högkvalitativ plattsättning för både badrum och andra utrymmen. Med lång erfarenhet och precision i varje steg av processen, garanterar vi professionella och pålitliga resultat. Våra skickliga plattsättare är tränade för alla typer av utmaningar inom plattsättning. Oavsett material eller teknik, strävar vi alltid efter att uppfylla dina unika krav och leverera estetiskt tilltalande och funktionella lösningar som överträffar dina förväntningar.

www.KBstudioMedia.se-36.jpg

Golv

Vi är specialiserade på högkvalitativ plattsättning och vägleder dig i val av material. Vår erfarna personal garanterar noggrannhet och långvarighet vid varje installation. Vi är välorganiserade och följer både budget och tidsplan. Efter varje projekt lämnar vi arbetsområdet rent och prydligt. Förutom plattsättning erbjuder vi även reparation och underhållstjänster för att återställa dina golv.

www.KBstudioMedia.se-55.jpg

Större Entreprenad

Vi är specialister på att ta ansvar för all plattsättning i nyproduktion, även i ambitiösa projekt med stort antal utrymmen. Vårt dedikerade och erfarna team är välutrustat för att hantera varje aspekt med noggrannhet och hög kvalitet. Oavsett projektets omfattning, är vårt mål alltid att leverera resultat som överträffar förväntningarna.

MEDB15938BDFB674B428CFAC1C773304F44.jpg

Utomhusklinker

Förvandla ditt utomhusutrymme med Royal Kakel's professionella plattsättningservice. Vårt erfarna team är specialiserat på noggrann installation av klinkerplattor utomhus. Oavsett om det är en elegant uteplats eller en praktisk gångväg du önskar, kan vi förverkliga dina visioner.

Vår metod säkerställer att ditt utomhusgolv kommer att hålla i många år, med fördelar som hållbarhet, enkel skötsel och ökat fastighetsvärde.

corpus-architects-luxury-modern-house-garden-design-residential-landscape-archello.1605283
bottom of page